torsdag 8 augusti 2013

Skitkul på my day off, vargbroder o glassdelning


Den här lyckliga lilla cowboyen hade blivit lovad en hatt av sina föräldrar o han kom in i affären o valde en $155s hatt o han fick den!
Glad blev han!


Det blev en rosa kväll!


Min lediga dag spenderade jag i avloppet, mestadels...fick åka o köpa ett rensband o tog ut datorn för att köra lite cheermyselfupmusic...så ner med snaken i bajslutande röret o jucka runt medan jag o datorn skrålade OH, HAPPY DAY...tillsammans....grannarna vinkade lite förläget, kanske de också skakade på huvudet en aning, men de lät mig hållas... ;O)
What a heck  ....ingen håller mig på gott humör utom jag själv, så sen blev det I was made for loving you baby med KIZZ o ACDC var också med i avloppet, o givetvis WakaWaka, med tillhörande rumprullningar....ja, du förstår ju själv hur roligt jag hade,märkte knappt ens av bajslukten...


HÅLL FÖR NOSEN NU!


När jag en gång i tiden öste vatten ur en grop jag grävt för att täta en vattenläcka på min gård i Växjö, hade jag bara två täta högerstövlar, nu hade jag två vänstergummihandskar, den ena dock inte helt tät...inte alls faktiskt!


En sån här fin ram vill jag också ha runt min nummerskylt!


Sen rensade jag o packade i Mrs Boss garage, all hennes kvarlämnade sk....t som hon beordrat skulle packas i lådor, jag nös i dammet så spindlarna yrde...o glömde helt bort att jag hade en tid bokad hos mitt försäkringsbolag o fick ringa o be om ursäkt, studsade i duschen o drog till posten innan halv 5.....för att skicka tre paket till Sverige...gissa om min nos blev lång då de hade stängt kl 4 redan!


Coola Forrrrrden!



På kvällen när jag satt halvnäck framför datorn knackade det på dörren...trodde det var Joanne, min roommate som hade mycket att bära men det var min nästgranne James o hans wife som letade efter Cowboy, katten som varit borta sen igår...han hade koll på mina avloppsproblem o ville höra hur det gått.
Kom ut o visa, sa han...sen började han härja med rensbandet i ett annat rör o fick upp ett lock....som varit skruvat fast nånstans....o en massa svart...öuwwwääää....
Jag hittade en flaska med nåt skit som man visst INTE skulle dricka, för septics...o hivade i det...sen var det kiss/spol förbud hela kvällen!


Utan musiken blev lukten ganska påtaglig...
Som min kära bror skulle ha sagt: Det luktade INTE hallon precis!



Ojojoj, glömde alldeles bort att äta...så kl 10pm blev det gräddkokt blomkål o stekt svamp!


Medan jag tvättade lite röda deerlaces som skulle bli handtag åt min väska (för de inte skulle färga av sig)...min hand blev kräftröd!


Min ensamma ..romantiska "senlunch" intagen direkt ur gryta/stekpanna...


Nrää, inget vin till maten, organistisk almondmilk fick det bli mitt i natta!


Sen gulsnöretvätt...


Ett par som hade en accent som lät som svenska kom in i affären igår...jag frågade försynt om de var ifrån Sverige...jorå...DÅ kan vi prata svenska istället, sa jag...o de köpte med sig en cool handmade väska hem!
Mikael o Lisa!

Sålde för $1400 i butiken o belönade mig med frozen youghurt...som någon..


...fjäskade enormt för...o med sitt tålamod o alltid lika goda uppförande förtjänade hon det så... delade vi givetvis!


Hade fått ett email om att ett brev hade kommit till Jim på mitt första boendeställe så jag drog dit o stannade o kollade in solnedgången!




Det går inte att slita sig i detta läget, helt förtrollande!





Sen övergår allt långsamt o rosa!




Idag kom en vargbroder in!
Det var nåt i varglikt i hans ögon... o vi kunde inte slita blicken från varann, han kallade mig genast vargsyster o hans kvinna var en eagle....oj, vilka möten!
Från Australien!
Han hade också en tass på sin högra hand!


En tysk familj kom in sen o ville ta lite coola bilder....de skulle till Grand Canyon o fick lite bra tips...


Den här glada mannen Adam o jag fick genast bra kontakt o han berättade att han jobbat iJapan för att tjäna stålar så han kunde göra roliga saker.
Men jobbet var så tråkigt att han aldrig hade lust, så han sa upp sig o jobbar nu med det han älskar att göra, klättra i berg o guida turister...gift med en Japanska som är med, guidar han nu Japaner här i USA.
Han blev helt kär i mitt cellphonecase o skulle ge det till en mycket god vän....som han sen skulle koppla samman mig med på fejan!
Jag blev så glad att just han köpte det för det skulle säkert bli uppskattat, så jag frågade om det var ok med en kram o det tyckte han var en bra ide o han var såå glad för vår lilla pratstund!


Idag var det Kerstin/Körstin kallas hon här...s födelsedag o hon bjöd på dinner after work o fick en liten present, lite roses o en sång pa Gutamål!


Vi hade en mysig kväll med underbar utsikt o hann avverka många ämnen som vanligt!
Mannen jobbade o sonen pluggade...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar