fredag 3 augusti 2012

Full rulle

Shit, livets hjul snurrar nu med sån fart att jag nästan ramlar av...jobbat över varje dag hela veckan, ska jobba lördag o söndag med.
Emil tycker det är för mycket graj i lägenheten med alla mina väskor, måste hitta ett nytt plejs, typ nyss, det mesta i mitt liv ska helst ske nyss...fattar inte hur det jämt blir/är så?
Gör du?
Alltså, visst är jag mycket medveten om att jag själv med mina tankar helt o hållet styr över mitt liv.
Då o då blir jag extra uppmärksam på det, som nu en period.


Varje morgon o kväll till o från jobbet använder jag till affirmationer.
Alltså en mening uttalad i presens,nutid, som om den redan hänt och gärna med tacksamhet.
JA, ni vet ju alla mitt mål och sen håller jag ju på att smala mig. 
Tyvärr kan jag inte rapportera nån vikt då  livet inte bjudit på nån våg på ett tag.
Jag sätter på en skiva med Powwow Indianmusik, sång med trummor, sen dansar jag mig smal i midjan med nån slags hulahuladans/ruskigtmärkliga situps, sittande i bilen samtidigt som jag ser till att vara på mitt soligaste humör för att på effektivaste sätt framkalla de känslor jag kommer att känna när jag verkligen når mitt mål, då jag vet att det går snabbare att nå målet då.
Va, va det rörigt?


Då o då sträcker jag tassarna i luften, jaja, så gott det går mot taket i en glädjedans.
Mina medtrafikanter gör snabba omkörningar för att inte komma förnära den galna kvinnan som inte håller i ratten kl kvart över 7 på morgonen i tät rusningstrafik på E6:an....men ser ut att ha vunnit högsta vinsten, sjunger o viftar för glatta livet....man kan förstå dem, faktiskt!


När jag sen arbetat ganska för länge o äntligen kommer till lägenheten, är det too late för kvällsmat så då blir det fil med banan o nötter, snabbt, innan jag ska powerwalka med Sotan som bara som vanligt legat skitstilla hela dan o väntat o väntat på mig, lille gullruska!
Då är klockan 9 o jag hinner inte gå en dryg timme utan jag springer rundan som då tar 40 minuter och sen duschen, sallad för nästa dags lunch o sen på huvet i säng....
Igår var det ju Blue Moon o jag var ute o gjorde mitt allra tystaste yyyyllll någonsin för att inte Emil skulle få dåndimpen om hans grannar såg att hans morsa stod mitt på gräsmattan, med sträckt strupe mot månen o gav hals som en ensam varg på en öde ö.


Mitt hus håller nu på att hyras ut för senare köp o jag är galet lycklig - Part one, över hyreskontraktet...


Imorgon är jag bjuden till min lilla favvosläkting Elsa, min mammuts kusin som har en annan kusin från Italien på besök, samt får hem sin son med sambo imorgon.
Lovade ju fixa dessert till dem så nu har jag skapat en knäckäppelpaj, 
Sotan ska ut, tvätt ska hängas o jag ska helst jogga o klockan e redan halv elva.
Huuuu...
Ska börja jobba halv 9 imorgonbitti, sluta 4, köra till Beddinge, tar entimme, duscha o byta om ar minst 30 minuter, stuva in äppelpajen o sen till Ystad tar 40 minuter o va där 5.
Det säger ju sig själv att det skiter sig redan innan det börjat!
KL 22 börjar sen dansen på Törringelund, långt åt fan....s åt andra hållet o dessutom ringde en polare nyss som var på Gislövs marknad o han bara måste hinna träffa mig imorgon, innan dansen...sen börjar jobbet igen halv 8 på söndag....






Idag är jag tacksam för massor jag redan skrivit o för att jag ännu håller mig kvar på karusellen!


Wolfies tips: Håll i dig, jag kanske sveper förbi, o om du känner nåt som påminner om en tornado, så ÄR det troligen jag, puss på dig!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar