onsdag 14 november 2012

Ny kurs, hjärtat valde om, låt DIG beröras.....

Nyligen var jag inne på Solkristallen, en butik på Adelsgatan i Visby där man kan köpa allt från rökelse, smycken o böcker, till kristaller, pendlar o annat som tilltalar själen...

Pratade med Ann, the owner, som jag känner sen tidigare. 
- Var ska du bo? frågade hon. Ska du bo i Sedona, för då kommer jag o hälsar på dig...?
Plötsligt sa min mun, utan att hjärnan hunnit ge någon order eller tänkt tanken, jag ska fira jul o nyår där...
Oups, what, var kom det ifrån???

Så är det ofta med mig. 
Någon lite filur nappar på något o kör sitt eget race innan min hjärna hinner informeras eller hinner protestera....o då brukar det vara väldans viktigt.
Jag hade bara precis hört mig själv uttala den sista meningen innan hjärtat svällde enormt o leendet blev så brett att huvudet nästan delades i 2 delar...
Jag kände en enorm kärlek, värme o ett enda JÄTTESTORT LYCKORUS!

Känslan satt i hela dan o jag förstod att något viktigt höll på att hända därinne. 
Hjärnan höll helt enkelt på att loosa sin geniailskt uttänkta plan med att starta en Homeopatklinink i Californien till hjärtat som bestämt att när jag nu äntligen fattat att de röda bergen är Hemma, så ska det inte väntas en minut i onödan.

När jag första gången var i AZ 2009 skulle vi till Sedona o de fantastiska röda bergen, men den dagen ville Grand Canyon inte släppa iväg oss, så vi kom sent iväg o sen till Flagstaf, den bigga indianaffären gick det ju inte att snabba sig precis....utan klockan var över 7 innan vi kom därifrån o det var svartaste natten...så vi missade Sedona.
MEN - själen längtar hem o I can´t do anything about it, o vill inte heller...givetvis.

Pratade med min "mentor"/gode vän Ken Roulette alias Sitting Bull idag. 
Han sa så mycket klokt... there is a soul in you that longs to be home, it lives through you and needs to be were it came from and by you going where you are, it fills up with a sence of home and belonging....

Han har sån himla koll, han sa det syntes i mina ögon när jag var där , varje gång jag pratade om "mina berg" att det lyste om mig....inget att ta fel på....det är dit själen längtar o hör hemma!

Mina vänner är så härliga, alla har olika sätt att se på mig o undervisa mig om mig själv, ascoolt.....

Därför har jag nu ställt om kursen till Sedona och jag blir helt varm i hjärtat varje gång jag tänker på att jag snart är där, sanrt är jag HEMMA o jag behöver inte vänta ett år eller så som var tanken med den första planen, som hjärnan hade så fint planerat....
Det är ju när hjärtat får råda som vägen blir rak, bred, upplyst o guldkantad.

Min mediala vän Victoria säger att korten berättar att det kommer att bli nåt strul i början o det är meningen, då någon som kommer in o hjälper till att lösa detta...som sen kommer att få stor betydelse för mig.....spännande...visst????

Jag hade dessutom också nöjet att bli faster igår. Lilla Otto såg världens ljus för första gången o egentligen skulle jag villja åka dit NU o bara snusa, o beundra underverket.....men jag får överlåta det till hans mami o papi....o hoppas att han snart tar med dem till mig overdär o hälsar på ;O)
Tror han kan behöva lite wild & crazy fasterenergi snart, så hans föräldrar verkligen vet att de är föräldrar, fnissfnissssss ;O) Vad tror du?

Vill också dela med dig... några klipp jag blev visad idag som fick tårarna att stiga i ögonen o skinnet att knottra sig...som påminner om hur det känns i hjärtat när man känner en enorm kärlek o hur det känns när någon berör ens hjärta med sin röst, sin själ, ja hela sitt väsen....

http://youtu.be/RnVNZ413yfE

En helt sanslös liten kille, artig, belevad o ett musikaliskt geni, no doubt about it


http://youtu.be/ZsNlcr4frs4

Mer ryyyys.....


http://youtu.be/7ogCOw2jadw

Å finalen, ojojoj....Amazing, saknar ord....

Idag är jag tacksam över att jag nu tagit ett nytt beslut o känner mig mäkta nöjde med det! Mitt hjärta skuttar av glädje....o att jag blivit faster spär bara på skutten!
Grattis till min finaste bror o svägerska! Puss

Wolfies tips: låt ditt hjärta beröras....tillåt dig att känna, på djupet i ditt hjärta, äkta ovillkorlig KÄRLEK!!!!!
                                                               LOVE



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar