fredag 12 juli 2013

Yrväder o Tarentula


I´ve met a new Sister!
Hon bara stod där framför mig i affären o vi började prata som om vi alltid känt varann.
Vi pratade , skrattade o kramades innan hennes man kom o de skulle dra vidare...på hojjen o vet du - hon bodde i Flagstaff så vi kan ses igen utan problem, askalasbra!

Jag är så himla lycklig varje morgon jag kommer till Sedona o vet att denna dag kommer det att ske nya fantastiska möten, mirakel....o tårarna rinner igen....undrar ibland hur det står till....men jag är verkligen såå galet tacksam över att allt går så fantastisk bra för mig.

Igår var det en såndär extra känslosam dag IGEN (nästan alla dagar är det nu) o jag bara kände att jag var tvungen att ringa Mrs Boss....o berätta hur mycket det betyder för mig att hon bryr sig massor, lär upp mig i affären, har gett mig ett jobb 5 dar i veckan, o låter mig bo på sin ranch!
Ja, det var kärlek jag kände o jag vill inte snåla med den!
I believe in love det behöver världen mer än nånsin o jag är inte den som slänger de orden omkring mig hur som helst...bara när jag verkligen KÄNNER det i mitt HJÄRTA vill jag uttrycka det, men då känns det VIKTIGT!
Jag ringde upp o snyftande o snörvlande försökte jag säga att jag skulle försöka säga nåt utan att gråta, vilket redan var ganska kört....när jag fått ur mig vad jag ville ha sagt sa hon:
I LOVE YOU TOO!
And last night, I thought a lot of you, what a WONDERFUL PERSON YOU ARE!
Some people are nice for a little while but you are wonderful all the way in to you heart...and all the time... always kind and nice and treat everybody good and do your best!
Sometimes I´m worried about you...you let people take advantage of you because you´re just too nice! 
Tror du jag snyftade mindre efter det??? NIX...
Sen pratade vi sådär i 30 minuter, sen hade tårarna tagit slut för stunden...
Hon var lika glad över att jag fanns i hennes liv, sa hon...o när hon säger I LOVE YOU...betyder det mer än någonsin för mig...hon har ju berättat att hon är bipolär o har mycket autisktska drag o har därför väldigt svårt med just känslor, att förstå andra o veta när o hur hon ska behandla dem...
Hon slösar INTE med såna ord, det kan hennes man intyga...


Just när jag hörde dem börja starta hojjen kom jag på att jag skule ta ett kort på dem...o de försökte o försökte få igång mc:n men den ville inte...när jag kom störtande ut med kameran i högsta hugg sa jag:



Det var bara för att jag skulle ta ett kort först...så, tack, klart,. nu kan ni köra....han provade igen o wrooooom, den startade....vi skrattade o kramades igen, sen drog de norrut


På eftermiddagen stiftade jag mitt första riktigt nära möte med den omtalade monsunen....hörde nåt dunder, gick ut o kollade...jodå, åska o himlen åt Snopy Rock till, bakom huset var svart.
Jag började gå mot dörren...3 meter bort...hann inte in under tak förrän himlen öppnade sig...rusade in efter hammare o lösgjorde mina "kossor" som hängde utanför affären, hivade in alla skinnen genom dörren o då hade de redan hunnit bli lite blöta...
Blixtarna vräkte sig genom luften, ner över berget som värsta skådespelet o jag bara stod där i dörren o förundrades över detta vackra o våldsamma skådespel som naturen bjöd mig! 
Full av förundran hur det kunde bamza ner så snabbt??


Den här mannen kom in med ett icke "läderistiskt" bälte o ville att jag skulle sprätta bort ett spänne o sy dit en buckle han nyss köpt!
Hrm kändes sådär men som vanligt vill jag alltid att det ska funka så ja sa ok....ringer när det är klart!
Det var nån slags pressat papper o så uselt ihopsatt att jag genast ångrade min hjälpsamhet!
Men jag tråcklade på o fick ihop skiten o han var så galet nöjd o glad.
Fösiktigt utan att verka taskig berättade jag att han fick ta det vackert med bältet, det var inte så hållbart (försökte först övertyga honom att köpa ett riktigt bälte av mig, men se det gick han inte med på) Jojo, det var lungan han skulle bara ha det på söndagar, in the church!
Han tog upp ett kort o gav mig, han var borgmästare i en stad i Texas o bjöd dit mig o han jobbade även på nån bomullsodling för staten o jag var sååå välkommen dit!


Sen kom det in en ny himla söt Dansk familj som jag blev kompis med, haha, fritt med polare har jag fått...


På hemvägen var det ännu regn i området o varje dag på radion avbryts sändningen o varningar kommer in om galna blixtar, sjukt mycket regn som orsakar översvämningar, storm med vilda hastigheter, sandstormar eller stark åska...
Yrväder är på rätt ställe! Precis där det händer o Yrvädrar!





Närmare Cottonwood hade läget lugnat ner sig..




Jag åkte införbi cowboysarna o svamlade lite...o på vägen tillbaks...såg jag i halvmörkret någon som sakta spatserade över vägen!
Drog i nödbromsen o högg kameran o drog ut...WAOOOOOO, vilket snyggo!
Helt stum av förundran...började jag plåta underverket från 5 cm håll o alla vinklar....stackaren blev väl blind....kom sen på att det kanske var en giftig en, eller en hoppsort, eller nåt ditåt, fast jag kunde inte bli rädd, det gick inte, det var så himla coolt att se en sån jätte i frihet, skitcoolt... o jag var full av beundran...


Jag har hört att de kan bli Tarentulan kan bli jättestor men denna var nog bara en tonåring...


Kollade i min bok..
Tarantella: Se med klarhet! Din gåva är att genomskåda illusioner!


De är inte värst giftiga o här gillar folk att ha dem i sina garage, då de käkar bugs som man inte vill ha där...så...min nya håriga kompis!
Visst är den vacker !?


Idag regnade det också men klarnade upp innan 7pm o jag har varit superduktig hela dan o gjort mitt bästa för att para ihop massor av olika plånböcker med nummer på en lista som Mrs Boss gett mig...dock inte nummer på alla pånböcker, vilket gjorde dagen så spännande att jag helt glömde bort att äta!


Vet inte hur o varför men molnen låg väldigt lågt ikväll, kanske pga av regnet, coolt såg det ut i alla fall!






De här molnen var också annlolunda, svarta men så tunna o lätta..jaja, jag vet att det ska lite till för att roa o intressera mig men...jag gillar att va uppmärksam o nyfiken!

Idag är jag tacksam över att jag känner så mycket, vågar uttrycka mig när det känns viktigt, o att jag är HÄR precis där jag ska va, o gör JUST det som är meningen nu, o njuter av det !
...samt över alla nya vänner o spindelkompisar... (jag hoppade in genom dörren till min roommatetantelant Joanne o berättade med glittrande ögon o yviga rörelser om min spindelkompis, o hon bara skrattade!

Jag ringde också upp MR Skinnafärsinnehavare i Flagstaff idag o tackade för den fina vargfilten han gett mig. 
Min andra filt var alldeles för varm nu så denna var perfekt.
Shit, han var så go att tårarna började rinna igen...DU sa han, DU är bara SÅÅ BRA, ja BÄST på att va DU! 
Inte många kan eller vågar va sig själva nu för tiden. 
Du är så genuint äkta o alltid så glad o vänlig!
FORSTÄTT ATT ALLTID VARA DU!
Min shitttttt, ojojoj....
Kom snart hit igen så jag får träffa dig härliga, galna Redfwolf!
And TAKE CARE!!

Wolfies tips: vet knappt vad jag ska tipsa om, är överväldigad av alla härliga människor o spindlar, fniss...MEN... 
GE är ett av mina ledord, GE kan man alltid, en fin komplimang, en blomma, ett smittande leende, en önskan om en fin dag!
Det känns härligt att göra det varje gång, även om mina kunder bara tittat in i affären...prova du också om du inte redan är en "sån" ;O)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar