lördag 6 april 2013

Längtan efter vad jag är HÄR för...poppar upp, en ljusning

Känns som om nåt slags genombrott är på väg att hända.
Mannen jag bor med o hans businesspartner har många idéer om hur jag ska lösa mitt stannade här o jag kan väl i stort sätt vid detta laget nästan tänka mig vad som helst...känns det som....
Mina makekrav har också minskat betydligt, haha, o alla letar för fullt nu på alla håll o kanter...
Nimeesha har två på lut, en man som är på hugget men som är out of town några veckor o en eremit i bergen med 2 vargar....o så...

Min Svenskaste (Körstin som de säger här)....väninna, men HERREGUD hur lät det, väninna brukar jag väl aldrig kalla nån men hon är nog faktiskt min vän - inna, jo, så smakar det....haha, hon är så himla kul....messar då o då, Nu måste jag bara prata live med dig, nu hänger jag inte med alls längre, jo jag har läst bloggen men, hur var det nu...?????
Hon skrev en kul grej idag som fick mig att skratta gott.....jag känner en kille som nog skulle passa dig, men han måste bara reda ut om han är guy eller straight först, haha, vilket spännande liv jag har, fattar om du anvundas mig .......hahahahahah.
EN annan liten sötnos är på som rackarn men han befinner sig i Afganistan o krigar, hrm...ja, gott o blandat vill jag lova!

Det har varit helt underbart sommarväder här några dagar nu o fast klockan är halv elva så är det ännu shortsljummet ute...o syrenen doftar ljuvligt somrigt.

Igår var det UpWest som gällde, massa folk inte så mycket försäljning men massor av människor som kände eller hade svenskar som sina släktingar o massor av kidz o alla skulle klämma, känna o fingra på alla fina skinnkuddar o väskor med ett vinglade läskglas med sugrör i ena handen, hrm....o så kom det in tre härliga människor mitt i allt o började sända o prata på min frekvens, om vad jag verkligen kände för Sedona, vad hjärtat sa åt mig att göra o typ sånt....
Jag kände hur min energi steg, har inte pratat så med nån på ett tag...o nu kände jag hur jag saknat det.
Kvinnan som hette Tina visade mig en bild på ett litet vattenfall i närheten. 
Hon hade tagit kort på Kokkopelli i form av en buske som blommade med gula blommor o på pricken liknade Kokkopelli o en sten i vattnet hade ett mansansikte.

                                                    Zack Tina o Todd


Tina berättade hur vattenandrarna talade till henne o det lyste om hennes ögon o jag kände hur jag saknade detta....den ena killen Todd o jag började prata dans (sen han hade beklagat att han var för pank annars hade han mer än gärna antagit makerollen i mitt liv)...haha... jag visade honom fotot på när Clara o jag dansade...Fancyshawl i Danmark, Eagle Road Powwow ...i September -12




-WAOW!!! Oh, please show me, sa han....jaja why not, jag grabbade min skjorta sen blev det fjärilsdansen för fulla muggar....han visade sen sin dans som mer liknade en snirklig långsam variant av Michael Jacksons dans......men han slutade snällt när det kom in kunder...haha, de tittade lite undrande...fniss en äkta Americanska med blonderad uppfrillad frilla, målade naglar o massa juveler, haha, kul var det.

Jag körde på med min väst mellan alla indroppande kunder o sen kom det en heavy box med mailen, fylld med 53 st..av 1000-tals modeller av handmade belts. 
Jättesent kom jag så igång med dessa då Mrs Boss inte gillade idén att mannen som skulle jobba dan efter skulle sortera upp dem....så, jag rände som en skållad råtta fram o åter till bältena som redan var upphängde då både alla modeller o storlekar har sitt eget nummer....o sen skulle det monteras på buckles...på dem eller en lädersnodd som först skulle knytas, tog ju knappt nån tid alls....
Jag sorterade o dubbelkollade femtioelva gånger...sen ojojoj, det kom in kunder hela tiden o jag försökte stänga...men de droppade in o klockan blev över 8, sen ville Mrs Boss att de skulle hängas upp också o sen oups var klockan 9....men 53 bälten var i all fall klara!


Ute var det nattamörkt o bensinen var slut så jag rullade in på Cirkle K för att tanka.
Där stod det en polisbil....poliser är inget jag känner mig dragen till just nu, at all!
Han var utanför o pratade med en snubbe som såg ut att sussa utomhus....i 25 årsåldern med lååånga rastaflätor o en massa filtar över axlarna.
Jag gjorde mig lite osynlig o gled förbi in med några sedlar för att betala cash.
Efter massor av köande var det min tur....ah, Mum, it will probably be slow today, to get gas.....
Jahaja, tååålamooood!
Han hade rätt, det tickade som om det skulle ta tills dan eftger att fylla på med mina $35.
O undertiden kom en annan hungrig Harry Haffa in i sin fina svartvita bil, sen ytterligaren en, o när jag skulle köra ut efter 100 års tankande... körde en HH precis förbi o när jag svängde ut kom det en efter mig.....nu kände jag att jag inte var i behov av fler poliser för tillfället! Brrrrrr

Idag var jag på ranchen en stund...o min lilla Vanilla körde ett superspringrace upp o ner i vattnet o sen var hon min lilla Lakrits....haha. 
Jag borstade henne när vi kom o det såg verkligen ut som om man flått en isbjörn där, ojojoj vad mycket vita tussar som nu INTE kommer att klistra fast i vår underbara heltäckningsmatta, haha!

På seneftermiddagen åkte jag tillsammans med min roomemate till en superfin massagestudio.
Han ville kolla om jag kunde jobba med kvinnan där.
Det trickiga är att här måste man vara certifierad o ha nån slags licens både för Homoepati och massage.
Men lite mer prat ledde till att vi mer o mer fattade att vi språkade på samma frekvens....o hon bad mig ta ett av hennes änglakort....ojoj vad hon skrattade när jag vände på mitt kort TRUST!
Hon bad mig kupera hennes "Tarotlek" o ta tre kort....Äventyr, Glädje, Tillit, hon skrattade igen o sen började vi prata om hur det skulle gå till.
OM man jobbar med healing eller liknande typ coaching, chakrabalansering o så behöver men inte alla dessa krångliga papper som jag inte lär få innan jag har mitt socialsecurity number.
JU mer vi pratade ...kände jag hur jag verkligen längtat i åratal efter att få jobba med energi igen, jag får ju allting nerladdat som behövs....o hjärtat började så smått att sprattla därinne.
Då kom min chans....kvinnan började massera sitt lår o grimasera....
hon berättade att hon fallit ner o foten hade vridits av o då hade muskeln krampat i timmar, tom efter operationen o detta kände hon av ännu...trots att det var ett tag sen.
Jag frågade om jag fick göra nåt?
Visst fick jag det!
Jag började mitt trixande som jag brukar ta till när någon har smärta nånstans o efter 20 minuter var vi klara o all hennes smärta var borta!
Hon var mycket nöjd!
- Du är en som jag.... vi jobbar båda intuitivt, sa jag förresten att jag söker en businesspartner???
Hrm, detta lär ju verkligen bra!
Få se vad detta kan leda till. 
Inga megainvesteringar behövs till detta.
Jag som trodde jag skulle ha en skinnaffär, ja, livet är spännande minst sagt.
Känns som om jag måste bombardera dem med olika lösningar inte bara en för att få stanna!

Idag är jag tacksam över att det börjar röra på sig....på flera ställen!
...över den underbara värmen o syrendoften utanför mitt fönster, 
samt en tacksam tanke till alla som jagar en man åt mig, lite kul är det faktiskt, nyfiken på vem han är o när han ploppar upp!
Jag är också supertacksam över att min Småtta på ön har hittat nytt boende i huset bredvid det min son just flyttat från, COOLT SMÅTTAN o min äldstaste valp har blivit Certifierad Personlig Tränare o kostrådgivare!!!, Yeeeiiiiooowwwaaaa!!
MYRVÄLDERMYRORNA ROCKAR !!!!
Stolt vargamamma!!! LOVE YOU KIDZ <3

Wolfies tips: ta en riktig slapparsöndag medans jag västar i affären, locka på våren!
                                                     PUSS, PUSS








1 kommentar:

  1. Möt han som är i Afaganistan INNAN du gör något annat ...

    SvaraRadera