onsdag 17 april 2013

Ullabella/terapeuten Myrvälder, chocolateutbildning


Ullabella min sekreterare, här i full action med att stoppa in klienter i mappar som sen ska bäddas in i nån ny mapp i ett system som jag visst ska uppfinna i burken!
Men jag älskar mitt nya kneg!
Tänk om du va jag, jag du som känner mig lite.....att få lyssna på avslappningsmusik hela dan, massera, lukta på goa eteriska oljor o bara omge mig med nöjda o goa människor!!!! Yeahhh!

Kvinnan som jag jobbar för ska jag även hysa in mig hos o jag kan knappt vänta tills jag flyttat dit!
Det bor bara kvinnor där....vilket ju inte är nån garanti för att det blir lugnare iofs ;o)

Tänk dig själv, att slippa skäggstrån över hela vasken o inbakat I MITT TVÅL!!!!!, inte behöva diska alla mina tallrikar, grytor, mått o bestick BÅDE INNAN o efter jag lagat mat,inte behöva torka spisen varje dag, sanera skärbrädan för att kunna skiva en tomat, lukta på döa finpar i soppåsen... som..by the way... alltid är överfull, inte leta efter kökshandduken som ligger slängd på golvet, alltid gå ut med andras fulla sopor....wao, vad härligt det ska bli!


Blommor ska vattnas, telefonen ringer o Ullabella kastar sig över luren o svarar glatt:
- ITS massage... this is Wolfie, what can I do for you?
Coolt va?

Tvätt ska tvättas, allt är en enda röra som jag ska röra ut, flyers ska tillvekas o delas ut.
Susan försvann hem en stund idag innan hon skulle ha en kund, hon skulle kasta i sig lite mat....om Myrvälder är ett Yrväder så är Susan en 4x hurricane....tror inte hon ens sitter still när hon pinkar, fniss....hon jar 1000 järn i elden, jämt!
Men hon är en duktig terapeut!

Vid ett tillfälle idag sa jag till Susan:
- Oh vad jag önskar att jag hade haft ett crat med ringblomssalva att ge dig. Jag gör dem själv!
Hon rusade in i rummet, öppnade skåpet o hivade ut cerathylsor, bicax o olja.
- Det är bara att sätta igång my dear, vi ska sälja sån här men jag HINNER JU ALDRIG!
Nu grät jag nästan igen, fniss....lycklig!

Whatever, en kvinna kom in, sänd från Chiropaktorn vägg i vägg för uppmjukande massage....oups, jag om inte har nån lisence här för att massera....ringde o ringde henne men fick inget svar...så:
Myrvälder tog kvinnan i egna händer o masserade henne i en kvart till Susan anlände...o kvinnan var helt lycklig....o Susan också!
Det är precis så här jag vill ha det, med dropin massage o nån som bara finns tillhands o har koll på o fixar allt! haha, nu hörde jag ända hit att du skrattade Myrvälder, ha koll, o PÅ ALLT, det lär som ett skämt! ;o)
Vi måste få dig lisencieard på nåt vis, du kommer att ha fullt med kunder att massera snart! Du e ju grym!
Kvinnan gick vidare in till chiropraktorn o kom sen tillbaks för att betala.
Hon undrade om jag kunde massera lite till? Det var så bra!
Jovars, visst kunde jag det!
Jag frågade vad han gjort med henne o hon svarade:
- Han bara korrigerade några kotor i nacken för DU KVINNA, hade gjort ett sånt bra jobb så han behövde inte jobba med min rygg!
Hon fick 10 min massage till o var mer än nöjd!
Tog mina händer i sina o sa:
- Det var såååå himla bra, det känns mycket bättre nu o jag kan gå till jobbet imorgon igen! All kramp i musklerna är helt borta, TACK!

Så, nu gott folk, är Myrvälder ännu mer på G än bara making vestar....nu är det bodywork jissus vad fina titlar jag håller på att få.
Ska visst utbildas i eteriska oljor o kristaller så jag kan komplettera mina behandlingar med allt möjligt kul!


Här kan man hänga sig upp o ner en stund om man vill sträcka ut sig eller behöver bli lite längre!


4 massagebänkar har vi att samsas om!


En liten stund för meditation kanske?
När Susan skulle börja sitt pass på nästa jobb som servitris kom en kvinna o frågade om hon fick ha yoga klasser o meditationsgrupper här?
Det rör på sig runt Myrväkder vill jag lova!


Jag var så lycklig när jag kom hit idag att tårarna började rinna!
Har saknat att behandla människor, hela o friska till dem! ;o)


Superskön lokal o energi därinne!


Ikväll var det dags för Anitas Chocolate presentation, men Cottonwoodarna var inte så många som vi hade önskat....men de får skylla sig själva!
På presentationen igårkväll var det flera som gav sig i lag med att försöka bräcka Anita på kunskap men se den fisken simmade inte länge! ;o)
De trodde de visste allt möjligt som var korrekt om andra chokladsorter men inte om Xocai.
Människor har inte alls förstått hur viktigt det är att blockera fria radikaler var 4 timme.
Bara det fenomenet att vi utsättes för att angrepp av 10000 fria radikaler varje sekund MOT VARJE CELL!
Detta innebär att vi krasst sett dör i förtid pga av att cellerna rostar, de skadas av fria radikaler o dör sen långt innan de borde o vår livslängd förkortas betydligt!!!!
Bara för vi inte känner av det just idag, innebär det inte att det inte händer....varje sekund i kroppen.
Ju mer vi motionerar, ju mer fria radikaler frigörs i kroppen o vi behöver blockera dem ännu flitigare.
Tre till 4 bitar av "vår" choklad, SOM INTE ÄR UPPHETTAD, NÅGONSIN TILL MER ÄN 42.2 GRADER C.....täcker det normala dagsbehovet!
MEN vill man så kan man käka 60 tomater eller en skottkärra med spenat eller dricka 10 liter vin istället...o få samma blockerande effekt, o vissa bieffekter, kan man tro! ;o)

Stress o sömnbrist ökar också påfrestningen på kroppen....samt näringsbrist, genom att det vi äter inte innehåller på långa väger den näring kroppen behöver!
Dessutom gör kakaon ett enormt jobb i kroppen med massor av den föda vi pular i oss.
Detta var vad Anita berättade om samt om hur hon ännu är i livet o nu reser jorden runt, TROTS att läkarna 2010 gav henne "kanske" 3 månader att leva ett stillasittande liv med syrgas dygnet runt!
Är inte detta ett mirakel så säg??

Det människor inte heller förstår är att när vi äter chokladen tar det en timme i kroppen, sen slappnar blodkärlen av o börjar frigöra kvävgas i blodet, o detta är en livsnödvändighet för oss. 
Utan den processen sätter vi snart tofflorna, eftersom kvävgasen rusar omkring o blockerar fria radikaler för fulla muggar!
Vilket i praktiken innebär att de donerar en elektron till de fria radikalerna, som saknar en, o därmed snor en till av våra celler...
Anitas blodkärl var små som en nål mellan hjärta o lungor när hon var så sjuk.
Hon käkade 12 bitar per dag i 2 dagar, o kärlen slappnade av betydligt o blodet kunde passera mycket lättare OCH DET INNEBAR SKILLNADEN FÖR HENNE PÅ LIV O DÖD!
Inflammationerna i kärlen började ge med sig o kvävgas började åter produceras.

Visste du att mer än 200 sjukdomar som Alzheimers, MS o liknande sjukdomar kan bli mycket lindrigare om man slipper inflammationen i kroppen?
De skulle kanske rent av inte uppstå om vi kunde blockera de fria radikalerna effektivare!!??!!

Kakaon är väldigt inflammationshämmande, OM DEN HAR ALLA NÄRINGSÄMNEN KVAR O PGA AV ATT DEN INTE UPPHETTATS NÅGONSIN TILL ÖVER 42.2 GRADER C!

De flesta chokladmärken har, trots att de är "kallpressade" först blivit upphettade till 110 grader, innan de kallpressats, vilket inte vi vanliga konsumenter kan förstå.
Xocai har också hittat en unik blandning av choklad, Acaibär o blåbär som tillsammans skapar en synergieffekt o höjer ORAC-värdet (antioxidanthalten) massor mer än i annan choklad, vilket är unikt.
Dessutom är den testad o godkänd av Brunswik laboratoriet här i USA, o det är en fantastisk kvalitetskontroll att få nyttja deras stämpel/garanti på sina varor.
En annan unik grej är att man mätt ORAC-värdet på den färdiga produkten, vilket vanligen inte görs utan man anger värdet på ingredienserna var för sig innan man kuckelimuckat ihop dem o då har kanske hälften försvunnit i tillverkningsprocessen!


NU fick du något att tänka på va?

Bra!

Jag o alla dina nära o kära vill att du ska leva länge o leva ett rikt o kvalitetsfullt liv!
                                          Ta hand om dig, my dear!
                                             DU har bara en kropp!
                                         När den rostat, är det kört!

Idag är jag galet tacksam över all min kunskap som gör att jag inte bara själv kan hålla mig frisk utan jag kan även hjälpa andra på många olika sätt att hålla sig friska!
Samt över min chans att få jobba med ett annat yrväder i denna härliga studion med sånt jag är duktig på o älskar att göra!

Wolfies tips: sjung i duschen, bilen, på jobbet, när du lagar mat eller dammsuger, jaja vissla går bra i nödfall....alla runt om blir glada o du med! ;o)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar