fredag 18 maj 2012

Struliga pojkar o barska farbröder - o dreggel...

Haha....Robert överraskade oss i morse med att komma i tid!  
Så vi drog iväg till en parkinglot som var vid en Bartstation, o först fattade vi verkligen inte alls hur de som parkerat där var funtade...



Det var dubbelparkerat överallt o såg ut som värsta röran....fast det fanns lite ordning i kaoset....detta var hemligheten...


En man o en kvinna hade hand om alla dubbelparkerade bilars nycklar....skulle dock inte vilja vara i deras kläder när tåget med alla bilägarna dusnar in på stationen o 40 pers ska ha sina bilar NU, för att snabbt som ögat dra hem till familjen....snacka om rusch...


En söt liten farbror tuffade runt med sin Cheva och efter några varv runt stannade han o pratade lite....
-Jag tycker jag känner igen dig....Har du inte varit inne i min butik???
Tja, det kan man ju undra....men tror inte det, fast så som vi ränner med broschyrer kunde jag inte blåneka...men han inledde i alla fall samtalet på ett trevligt sätt. 
Han hade släkt i Sverige, mindes dock inte var.....o han hade nyss blivit uppringd av sin nice som trodde hon glömt lyset på...men hon hade inte sagt vart hon ställde bilen...hrm...snällt ju...så jag fick hans kort...han hade en bilfirma i närheten. 
Sen sa vi hejdå o han tuffade runt några varv till.

Under tiden hade lingonveckan överraskat mig o jag rusade till bartstationen o blev insläppt till restroomet innanför avspärrningarna, skitakul, var tvungen att skura jeansen o torka dem under handfläkten....
 


En yellow Mustang...inte helt fel! Fick ju äran att köra en Mustang en vecka i Florida för ett år sen.....men den blå Chevan hade också varit helt ok för  min del, ganska cool faktiskt.

 Skulle kunna varit i min bil.....helt i min smak....



Vi drog vidare till en lite byhåla som Robert absolut tyckte vi skulle åka till o lappa bilar, men det blev även många besök i alla affärerna, då småföretagarna är några av hennes målgrupper. 
Hittade minsann ockå ett apotek som sålde homeopatmedel, så vi språkade en stund...

I en fetebrant backe hittade jag lite bilgodis, värsta Jönsonliga stuket..

 Den här gick inte heller av för hackor....


 Utanför grill restaurangen stod kocken o kolgrillade ute på gatan, hela sidor av revbensspjäll låg o svettades över glöden...o kunderna mumsade o njöt....

Matt min räddare i nöden o Chris, virrpannan som dock lyckades köra mig hem utan att köra vilse, o jag var nöjd med att jag lyckats hitta den sista biten då han inte visste var hon bodde...

Så var det då äntligen dags att dra på flaggviftning igen. 
Denna gången på ett nytt ställe.
En ung man vid namn Chris skulle dyka upp kl 3pm o nu var klockan 2. 
När klockan var 3.45 ringde jag honom o undrade lite var han höll hus. 
Ojojoj, han hittade inte riktigt men var i krokarna, skulle vara där vilken minut som helst...JO ELLER HUR? Inte för jag vet hur långa hans minuter är men uppenbarligen asmycket längre än mina....för en timme senare hade han ännu inte sett skymten av honom...

MEN DÅ...hände en annan grej...jag hade just tagit en liten drickapaus när en roadpatrolcar gled långsamt upp o stannade mitt för mig. 
Jag gick dit o frågade artigt hur det stod till med Sir...?? Han undrade om jag var där för att sätta upp banderoller o flaggor?
- Jo, så var det ju....ok, be careful, sa han o gled vidare...tyckte att det kanske inte var helt superviktigt att rusa ut bakom bilen o vifta med flaggorna som en bisvärmsanfallen orangutang...så jag gick lugnt tillbaks till min drickflaska tills han glidit iväg.
Tro nu inte att faran var över, nähää då, 15 minuter senare rullar en orange, o då menar jag verkligen orange picup o stannar bredvid mig...(minns du gamla televerkets orange bilar....oups..är man gammal då, kändes som de fanns på stenåldern, i alla fall samma färg..) ...snubben tar på sig sin hjälm o jag börjar undra om han ska slåss eller vad. 
Han harklar sig o säger med den myndigaste stämman för dagen 
- Det är inte lagligt att ha banners häruppe o flaggor o så, det kan orsaka olyckor. 
De måste ner NU, annars tar jag ner dem o tar med dem!
Förbaskat konstigt då lagens långa arm nyss var här o inte ens gnällde, men jag kom just på att kniven jag skurit av snörena med var i fickan på mina shorts, o det kan man visst få långa fängelsestraff för så....Myrvälder fick snällt lova att plocka ner dem genast....


Chris hade inte ens kommit o klockan var över 5 pm, suck, förvirrade studenter...ingen koll ALLS!
När allt var nerplockat o jag hasade längs bron med hela min packning, väskor, banners, flaggor o skit så kom nästa bil o stannade...jaha, va är det nu då?
Tjena! Behöver du mer snöre? 
- Äh, va, nej INTE just nu faktiskt! 
Virginia hade messat honom tidigare om det så, nu var han här, o kom snällt ut o hälsade, Matt hette han.
Ska jag köra dig nånstans frågade han...jag förklarade läget...jag kan köra dig hem till mig så länge för Virginia är långt härifrån....men...stammade jag....Chris borde varit här....ringde upp honom IGEN, o de bestämde ett ställe där vi kunde mötas som han möjligen skulle hitta till.
5 minuter bort, med den dregglande Mystic flåsande i örat fann vi Chris...suck, vilken strulp.....tt.
De språkade en stund om vilka politiker som inte var kloka o så....Matt o Virginia hade träffats på ett teaparty, som tydligen finns över hela landet nu. Massor av människor är missnöjda med hur landet styrs o detta diskuterar man där.


 

Idag är jag tacksam över att: jag fått vara ute i det härliga solskenet hela dan,
massor av bilar o trucks har tutat, visslat o vrålat o uppmuntrat min flaggdans..

Wolfies tips: när du behöver göra något du inte gillar eller tycker är skitkul, tänk bra,positiva tankar o se framför dig fina visioner om det du vill ha/skapa o tacksamma tankar om allt du har, så går tiden skitfort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar