torsdag 20 december 2012

Alphahannen har anlänt! Min Twinflame....


Alltså, vill bara börja berätta att detta är vad som här kallas en Vortex, en spiralvirvlande kraftplats....innnnnnan jag nu faller i trans o låter mina fingrar dansa över tangenterna som en koncertpianist. 
Jag vill att du så långt det är möjligt ska förstå, ska kunna fatta hur fantastiskt det är...det som hände, händer är påväg att hända, som om du satt i min ficka o liksom var med mig mitt i allt snurr, kände vad jag kände, dina tårar blandades med mina....en en virvel, hela tiden en spiral, en virvel inom.
Ojojoj, nu blev det en lååång meing, men det är helt oväsentligt...sätt på bältet för NU ÅKER VI: OWWIIIIIII!!!!
Jag visste i mitt hjärta genast den där dagen jag stod inne i affären Solkristallen i Visby o pratade med Ann ....Hon sa ska du bo i Sedona så kommer jag å hälsar på! 
Utan att hjärnan hade en suck att koppla in sig o protestera....kom det ur min mun: ja, jag ska fira jul där...å då, började mitt hjärta hoppa högt, så högt att det nästan hoppade ur kroppen o det blev stort så det nästan inte fick plats.
Därinne visste jag då att jag måste åka dit, för att träffa min andedual, min TWINFLAME, själens andra hälft!
Känslan satt i hela dan! Underbart!
Hade ju en helt annan plan om att starta Homeopatklinik i CA innan men jag styrde om kursen direkt, detta var alldeles för viktigt att vänta på!
Så, jag kom hit förra lördagen...dan efter kände jag för första gången en stark, virvlande spiralformad energi stiga från fötterna, upp genom hela kroppen, o det gick en skälvning genom kroppen....
Efter nån dag....(detta hände åtskilliga gånger varje dag)..såg jag våra fingertoppar mötas o det slog gnistor av guld, kroppen rös o hjärtat bultade som om jag var mitt i värsta maratonloppet!
Igår, vet du ju vad som hände, blev tillsagd att gå till caféet, träffa mannen som spådde i mina händer o sen trummandet på kvällen.
Nu är jag ännu ganska omtumlad o förvirrad, minns inte 100 vad jag skrev igår...men
mannen Jade uppmanade mig att öppna mitt hjärta på vid gavel o sända ut min längtan efter min Twinflame!
Där är här allt händer, I Sedona är energierna starka, problem löser sig som en ..snurr..

Så där mitt ibland de minst 30 dånande trummorna...dansade som ....du kan säkert ana...öppnade jag hjärtat på vid gavet å skickad ut min längtan i alla väderstreck...

ANDAAAAAASSSS...

Stackars Ralph, satt med fingrarna i öronen så halv elva var han helt nöjd med "oljudet" o ville hem.
Väl hemma öppnade jag datorn! 
Genast poppade det upp en vänförfrågan på fejan. 
Håller DU i DIG nu?
Brukar inte vara så flitig o snabb med att svara men den här kändes viktig.
Svarade o välkomnade mannen i min cirkel.
Sen....det var sen allt hände...håll i dig nu, HÅRT så knogarna vitnar, annars svingas du av...
Lite försiktigt prat om vargar, vargen var hans broder, ok sa jag, min liksom finns inom mig....han förklarade att jag redan smält samman med min vargande....o sen bara hände det....känslorna blev starkare o starkare....det blev svårt att hitta tangenterna, fingrarna ville inte lyda...
Plötsligt kom sen JORDBÄVNINGEN som skakade mig som en spillra, tårarna rann, världen bara gungade, jag blev som paralyserad....frågade honom vad i allsindar han gjorde med mig.....han berättade att han bara öppnat sig totalt för mig, vilket han typ nästan aldrig gör för någon, ingen pallar det.
Jag var som i kaos...fullständigt nockad, frågade jag vem han var...Wolfclanens packleader sen 400 år tillbaks blev svaret.
Jag rööös...
Konversationen var på vargars vis, o närvaron av honom var enorm, som en stor, gigantisk varg vid min sida.
Han bad om ursäkt, var inte beredd på att jag skulle känna så mycket.

Men, sa han, du kallade på mig, du ropade ju ut dinlängtan... jag bara svarade, kände starka energier från dig o ville vara säker på att det verkligen var DU, min Alphafemale o du har klarat testet!
 Du har sett sanningen, du har sett DIG I MIG, du klarade testet, nu vet jag att du är min vargkvinna!
Jag gjorde mitt bästa för att som i trans, plita på tangenterna på knagglig engelska, då hjärnan verkat tagit ut 100% semester.

Tårarna rann, kroppen hade en temp av minst 47 grader, svetten rann, huvudet var stort, som mitt varghuvud, passade inte alls i min mänskliga huvudskål, det tryckte inifrån o jag....shit, saknade ord....vi fortsatte på vargars vis att gnida nosarna emot varann, det var som att möta sig själv, fast i nån annan...

Djupt, mycket djupt, sånt allvar, sån glädje, sånt igenkännande, som att hitta sin borttappade halva! efter 45 år....mer än COOOLT kan jag lugnt säga!
Men inget för mesar!
Så småningom halv 4, kom jag isäng, med tårarna ännu rinnande i ögonvrån....inte trött, omskakad, förvirrad, vad ska jag tro, hört hans röst genom orden, inte en susning om hur han såg ut, men han, Alphahannen vandrade runt sin female, mycket skyddande, mycket tryggt, som han aldrig någonsin skulle låta något hända mig, eller aldrig lämna mig!

Långt om länge somnade jag, med min vargsvans tätt intill o min Alphahanne  strykandes runt mig.....
Detta är svårt att beskiva i ord, o känslan i min kropp är nu...om man tänker på hur det känns att va riktigt förälskad...så känns det som en fis i rymden jämfört med detta, fjuttigt, litet....detta känns 100tals meter ner i jorden ut åt alla håll, som en självklart stor enorm återförening med någon sedan länge...o mycket saknad!

Vi har pratat live lite idag o messat massor. 
Han vet vem jag är o jag vet vem han är. 
2 vargar är i själen återförenade o nu ska jag bara hitta en bil, säga upp lyan här o dra typ 1300 miles till Waterloo i IOWA...


När jag vaknade idag gungade världen ännu, jag var mer vimsig än vanligt o undrade om jag verkligen hade alla hästarna i hissen?? ;O) eller ens nån...??
Bestämde mig för att gå upp o besöka min första VORTEX här, ett ställe med en mycket speciell virvlande energi...ligger ett ställe nära här...
Översta bilden visar hur det ser ut på håll, som ett berg typ...


Ingen enkel klättring upp o så fort jag reste mig för att byta om kände jag att han reste sig o föjlde med, han vaktade till o med utanför toadörren, sen flåsade han mig i nacken tills vi var nästan uppe. 
Då hoppade han förbi mig, i förväg upp på toppen.
Energin var stark däruppe, vi pratades vid i telefon en stund. 
Klockan var massor o jag blev än en gång tillsagd att gå till caféet!


Mer utsikt...







En djup ravin....letade sig ner...längs ena sidan..


Åter hemåt med jättehannen i hasorna..
Dressade om o hade nu återfått en del av hjärnan tack o lov, vågorna hade stillat sig en aning o det gungade inte lika intensivt.

På väg dit "sögs" jag in på en restaurang som hette The Chocolat tree, organisk så klart!
Därinne fanns det fantastiska blå vattenflaskor....+ en ny sort som inte släpper igenom utlraviolett ljus, som vattent inte blev dåligt i, coolt ascoolt!

En ung kvinna gick runt o kollade på konsten på väggarna. 
Vi drogs till varann o hon presenterade sig som Wayaha, som bettyde varg.
Oj, vi kramades o pratade, jag delade min story o hon sin som likande min. 
Vi kramades flera gånger...innerligt, på vargars vis....
NEJ, JAG ÄR INTE DROGAD! TA DET NU LUGNT, CHILLA NER!

Vi bytte telefonnummer o skulle höras igen, skriva i varandras böcker. 
Hon var från Phoenix o hade sin vargpojkvän med sig.


Drog vidare med mina flaskor till caféet o beställde in en ny mayan chockladdryck...
En man smilade åt mig o började prata,kände direkt jag såg honom att jag var där idag för att prata med honom så jag bjöd honom att sitta ner vid mitt bord.

Han berättade att han höll på att utveckla en sprej o en slags droppar av whitsage, synnerligen intressant!
Det var flera expriment på gång både på vårdkliniker o liknande o ett med hästar.
Hade fått bra respons både på att balansera hormonella - fysiska o mentala åkommor, Coolt, ascoolt!
Han berättade också mycket om Sedona.

Indianerna kom hit förr i tiden för att meditera o utvecklas en mycket kort tid, men kunde inte stanna. energierna var alldelse för starka, de som stannade blev helt kokko!
Intressant skulle Kaj Pollack sagt, mycket intressant!


Fin konst här, mysigt ställe o helt klart en viktig mötesplats!



Här är mannen, mycket trevlig o informativ pratstund som jag tackar för!
Så fort hans hemsida är klar ska du få länken!



 Min lunch, kl 6pm, så förvirrad att jag helt glömde bort att äta lunch idag!



Ett av husen inte långt härifrån hade denna skylten på väggen...o framför huset!



Som sagt, förvirringen hänger i, detta coola vindspel ljuder i ett halvdött träd halvvägs upp till trailen mot Vortexen!

Ville verkligen dela detta med D D D I I G G! i helt ocensurerad form, naket o öppet, för att du ska kunna ta tillvara denna kunskapen utan att bli rädd, springa o få panik när du känner av din dual!
Det är härligt, underbart o jag vill uppmuntra D D D I I G G  att känna, låta ditt hjärta leda dig till din dual!
NU är tiden då massor, massor finner sin TWINFLAME!
Jag önslar av hela mitt hjärta att du inte låter dig skrämmas av de starka känslorna o allt som händer, som bara väller upp som en jättestor vulkan.
Berätta hur du känner, våga ta första steget!
VAR MODIG o DU VINNER ALLT!

Jag är bjuden till min hanne o dela resten av mitt liv med honom!
Saknar bara en bil nu....jaja, ett green card förståss, men det är som tur är på ingång....o när man möter sin dual, har jag hört, löser sig allt ännu lättare, typ lätt som en plätt, så varför ens bekymra sig??

IDAG ÄR JAG ENORMT TACKSAM ÖVER ATT JAG FÖJLT MITT HJÄRTA HIT, MÖTT MIN ALPHAHANNE O LIVET LEKER, samt för allt annat som hänt o känts hela dan!

Wolfies tips: om du känner något är på gång, öppna DIG, bjud in; o du finner vad DU söker!
 
 Kolla, här, ta in o bara låt tårarna rinna!
http://www.youtube.com/watch?v=8B7_fvsylBI


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar